Alphageek

ALPHAGEEK

Sponsede lenker


 

Kom for en liten tid siden over en nettbutikk jeg synes var utrolig morsom. Alphageek. De har et utrolig stort utvalg av produkter fra film, tv og spillverden, men også morsomme dubeditter og samleobjekter. Her finner du noe til alle, så lurer du på hva du skal gi i gave til en venn, familiemedlem eller annet, så finner du uansett en morsom gave her. Prisene er lave og de har kort leveringstid.


Noe jeg synes var utrolig morsomt, er at de har forskjellige typer gensere og t-skjorter med print fra noen av mine favoritt tv-serier og filmer. Flere av produktene kommer både til dame, herre og barn. Her er noen av produktene fra nettbutikken jeg likte ekstra godt:

 HER // HER

HER // HER
HER // HER


GIVEAWAY?

Som dere ser på produktene jeg viser fram her, så er jeg litt "Geek". Vurderer å lage en giveaway med produkt fra denne nettbutikken. Er dette noe dere har interesse for? Besøk da siden og kopier linken til et produkt du liker i kommentarfeltet nedenfor.

 


 

THETESTSITE

3 kommentarer

Maria

11.03.2014 kl.15:06

så fin blogg du har :) fine bilder! hadde vert fint om du tok en tur innom bloggen min :)
De har så utrolig mye gøy! :-D

MaritimForsvarsfrue

24.03.2014 kl.17:25

HaHa stilig =)

Skriv en ny kommentar

thetestsite

thetestsite

22, Sandnes

Tester ut skjønnhetsprodukter, nettbutikker, velværeprodukter o.l.. Skriver kun min ærlige mening om produktene, og håper det skal gjøre det lettere for andre å velge det rette for dem. Kom gjerne med ønsker. Kontakt/sponsor/reklame/annet: Thetestsite@outlook.com

Follow on Bloglovin Ch1ll.no - Den beste topplisten Ch1ll.no - Den beste topplisten}

Kategorier

Arkiv

hits