HJELP jeg er på landet!

Da begynner jeg endelig å komme på plass i mitt nye hjem. Det har tatt sin tid, men nå begynner jeg å bli ferdig. Etter god hjelp av fantastiske venner med flyttingen, irritasjon og forbannelse over Ikea skap og skruer som ikke vil på plass, og bretting og bretting av klær jeg ikke en gang visste jeg hadde, begynenr jeg å bli ferdig. Det er litt rart etter å ha bodd i byen i nesten 3 år, og så plutselig skal bo langt utpå landet. Det går ikke buss her en gang. Det er ganske fredelig egentlig. Såpass fredelig og langt på landet at jeg kjører meg vill nesten hver kveld jeg skal hjem. Ene kvelden parkerte jeg i et gårdsrom mens jeg prøvde å finne ut på gps-en hvor jeg var. Da kom det en søt, eldre dame ut og vi hadde en ganske festelig samtale.

 

-Damen: Trenger du noe hjelp

-Meg: Nei jeg har bare kjørt meg vill

-Damen: Vil du komme inn og låne telefonen, jeg har lagd noe kaffe

-Meg: Ellers takk, jeg må bare finne ut hvor jeg bor

-Damen: Vet du ikke hvor du bor?

-Meg: Nei jeg glemmer det alltid

Stakkars gamle damen tenkte nok at denne byasen må ha slått seg hardt i hodet. Dere skjønner, jeg glemmer alltid den nye addressen min, og her ute er det ganske langt mellom hvert hus. Alle innkjørslene ser like ut og det er få skilt. Så nesten hver kveld kjører jeg feil. Men har begynt å lære meg veien nå heldigvis.

 

Skal legge ut noen bilder, når jeg er ferdig med de siste møblene og de siste tingene er kommet på plass. Det er herlig å våkne i helgene til totalt stillhet, men jeg kjenner jo jeg savner nærheten i byen litt. Det er første gang jeg bor med en venninne også, det er ganske morsomt.Har testet ut selvbruningsgel mot selvbrunings mousse fra Vita Liberata nå. Og jakken fra Sheinside har også kommet. Skal få tatt noen bilder, så kommer innlegg om begge deler snarest!

Snakkes siden


THETESTSITE

3 kommentarer

Line

14.01.2014 kl.13:30

Hvor på landet er det du bor? Bor også ute på Jæren (Orre) :) ha en fin kveld videre!

Veronica Flottorp

20.01.2014 kl.15:08

hahah :P jeg husker jeg var på hytta i sommer følte meg utrolig lost.. hehe

Når det kommer til sevbruning anbefaler jeg sunspa! det blir alslitd like fint!

thetestsite

21.01.2014 kl.12:45

Veronica Flottorp: godt det ikke bare er meg, hehe. Er selv veldig fornøyd med Vita Liberta :)

Skriv en ny kommentar

thetestsite

thetestsite

22, Sandnes

Tester ut skjønnhetsprodukter, nettbutikker, velværeprodukter o.l.. Skriver kun min ærlige mening om produktene, og håper det skal gjøre det lettere for andre å velge det rette for dem. Kom gjerne med ønsker. Kontakt/sponsor/reklame/annet: Thetestsite@outlook.com

Follow on Bloglovin Ch1ll.no - Den beste topplisten Ch1ll.no - Den beste topplisten}

Kategorier

Arkiv

hits