Vita Liberata

Sponset

Vita Liberata


 

Vita Liberata tilbyr et stort utvalg selvbruningsprodukter, som dekker alle de ulike fargetonene. De fleste produktene kommer i nyansene fair/light, medium og dark. De har fått god respons av flere toppblader som Vogue, cosmopolitan og heat. Selvbruningsproduktene dems er brukt av flere kjente fjes som f.eks. Alexandra Burke, Geri Halliwell, One Direction og min favoritt Holly Valance. Prisene er veldig bra - fra 249,- og opp. Bruker dere rabattkode silje10 i deres nettbutikk får dere 10% avslag og gratis frakt ut oktober!

Ingen av Vita Liberatas produkter er dyretestet!

 

Produktguide

Produktene er delt opp i 4 hovedkategorier

  • Tinted - hurtig virkende - krem og mousse
  • Untinted - Gradvis selvbruning - krem
  • Phenomenal - langvarig 2-3 uker - mousse
  • Kroppspleie

De selger også spraytan til forhandlere - disse er ikke dyretestet! De er 80% økologiske, luktfri, fri for parabener, alkohol og er dermatologisk testet!

 Selv gleder jeg meg mest til å teste ut pHenomenal. Den skal vare opp til 2-3 uker. Dette vil være revolusjonerende for en med en hektisk og fysisk aktiv hverdag, som det jeg har. Vanligvis forsvinner selvbruningen vesentlig fortere på meg enn det produsenter lover, da jeg trener, er mye utendørs, går tur med hund o.l. Med andre ord så må jeg dusje hver dag. Og må derfor, med mine gamle selvbruningsprodukter, påføre selvbruning 2-3 ganger i uken. Holder pHenomenal selvbruneren til at jeg trenger å påføre sjeldnere, så er jeg imponert. Så dette skal bli spennende. De skal også være så og si luktfri og er som med resten av produktene dems, IKKE DYRETESTET!

 

 

Et annet av produktene jeg gleder meg mest til er ansiktsselvbruneren. Dette er fordi jeg rett og slett ikke pleier å bruke selvbruner i ansiktet. Føler de ofte er lettere å påføre der, og kan lukke porene. har erfart å få dårlig hud av flere typer. kommer til å skrive et innleg om det senere. Det som er spesielt med denne selvbruneren er at den skal ha en mattende effekt, og den er ikke like mørk som de som skal føres på kroppen. Dette vil forhåpentlig resultere i et bedre, naturlig resultat enn jeg har erfart tidligere.

  


På nettsiden deres kan dere finne fargekart, påføringsvideoer, alle produkter o.l. Har du noen spørsmål kan dere enten kontakte meg her, eller kontakte dem på nettsiden. De svarer veldig fort og gir deg den informasjonen du trenger, og ønsker om de forskjellige produktene. Den beste måten å teste ut kvaliteten i et produkt, er å teste den på forskjellige mennesker. derfor skal ikke jeg ene og alene teste alle produktene. Produktene vil bli testet av følgende:

  • Meg selv - følsom hud
  • Mamma - Sterk hud
  • L - Psoriasis
  • S - Sunn og ung hud

 

Alle kommer til å skrive en egen vurdering av produktene vi tester. Og siden vi alle har forskjellige hudtyper, vil nok svarene bli noe forskjellig. Men da kan dere lesere følge vurderingen til den som har hudtypen mest lik deg.

 

Bruker dere rabattkode silje10 i deres nettbutikk får dere 10% avslag og gratis frakt ut oktober!

 


 

Dette er produkter jeg har fått tilsendt for å prøve. Det betyr ikke at jeg ikke kommer til å skrive 100% ærlig, slik jeg alltid har gjort. Vita Liberata ønsket selv også at jeg skulle fortsette å skrive nøyaktig hva jeg mener, også om deres produkter. Det finnes ingen poeng for meg å fortsette med denne bloggen om jeg ikke skriver hva jeg mener. Og det er de helt enige i. Denne bloggen er til for å dele mine erfaringer med ulike skjønnhetsprodukter, nettbutikker o.l. Jeg gjør det fordi jeg synes det er gøy. Vita Liberata betaler meg IKKE for dette. Jeg ønsker ikke å samarbeide med noen som ikke lar meg skrive hva jeg selv ønsker.

 

 

 

 


 

Husk å sjekke ut vinneren av Blogg VS Blogg

 http://anastassiadach.blogg.no/

 

http://anastassiadach.blogg.no/

 


 

THETESTSITE

 

Stikkord:

6 kommentarer

Anastasia

26.10.2013 kl.15:44

gleder meg til å lese mer om disse produktene! Hos meg så forsvinner selvbrunningen også ganske fort, og det er igrunn veldig kjedelig! Kunne også tenkt å prøve å ha noe i ansiktet og da jeg ike klarer å bli brun i ansiktet av solariumet :/

thetestsite

26.10.2013 kl.15:48

Anastasia: Jeg brukte mye solarium før, men er veldig redd for hudkreft og skal sjekke flere føflekker til våren. Anbefalerikke å bruke ansiktssol i solarium pga rynker og skader det påfører huden. MEN å bruke selvbruning på kroppen og ikke i ansiktet er ikke så flott det heller :P brun kropp og hvitt hode, hmmm :P mn skal skrive om den med en gang jeg har fåt testet den. husk rabattkoden ut oktober ;)

Julieeee

26.10.2013 kl.15:49

Hørtes bra ut!

thetestsite

26.10.2013 kl.16:12

Julieeee: det synes jeg også ;)

maritaextensions

28.10.2013 kl.16:52

Den ansikts selvbruneren fikk jeg lyst til å prøve!!^^ Alltid slitt med å finne en god ansikts selvbruner..

thetestsite

28.10.2013 kl.19:22

maritaextensions: jeg også :) har prøvd den nå. Veldig fornøyd føreløpig, tok på i går :)

Skriv en ny kommentar

thetestsite

thetestsite

22, Sandnes

Tester ut skjønnhetsprodukter, nettbutikker, velværeprodukter o.l.. Skriver kun min ærlige mening om produktene, og håper det skal gjøre det lettere for andre å velge det rette for dem. Kom gjerne med ønsker. Kontakt/sponsor/reklame/annet: Thetestsite@outlook.com

Follow on Bloglovin Ch1ll.no - Den beste topplisten Ch1ll.no - Den beste topplisten}

Kategorier

Arkiv

hits