Green People No Scent Cleanser

Test av Green People

 

Produktnavn: Green People No Scens Cleanser

Mengde: 200ml

Pris: 220,-

Produkt: Sminkefjerner og rens

Kjøpt: Vita


Green People er fullstendig økologiske produkter som ikke er testet på dyr. Denne rensen er det ingen parfyme i. Laget for følsom hud.

Huden min er veldig følsom, så tenkte jeg skulle prøve en organisk sminkefjerner. Har hørt mye godt om Green People så valget falt fort for denne. Var litt redd for at den ikke skulle fjerne alt sminken, slik som "svakere" typer sminkefjernere ofte ikke klarer. Dette var absolutt ingen problem. Jeg tok litt vann i ansiktet slik jeg alltid gjør før jeg renser.Siden den var tykk og ikke i væskeform, påførte jeg den med hendene i sirkulære bevegelser. Ansikt og hals, øyne og bryn. Deretter skylte jeg med lunkent vann og avsluttet med litt kaldt vann for å lukke porene.Vanligvis når du skal rense huden må du først fjerne sminken, så bruke rens, så toner. Det trengs absolutt ikke her. Her får du alt i ett. Huden føltes ren og frisk. Den ble heller ikke tørr, noe jeg er plaget med. Den var rett og slett helt fantastisk. Jeg reagerte ingenting på den. Fjernet vannfast mascara også uten problem.

 

Kort oppsummering:

Positivt: Økologisk, ikke dyretestet, ingen parfyme, mild, fjerner sminke, renser. Fjerner ikke fuktighet.

Negativt: Få plasser som selger den

 

Thetestsite anbefaler på det sterkeste!


Husk å sjekke ut vinneren av Blogg VS Blogg

 http://anastassiadach.blogg.no/

http://anastassiadach.blogg.no/


 

THETESTSITE

Stikkord:

2 kommentarer

Anja Boqian

24.10.2013 kl.15:12

herlig!

marte johannessen

24.10.2013 kl.15:54

nice :)

Skriv en ny kommentar

thetestsite

thetestsite

22, Sandnes

Tester ut skjønnhetsprodukter, nettbutikker, velværeprodukter o.l.. Skriver kun min ærlige mening om produktene, og håper det skal gjøre det lettere for andre å velge det rette for dem. Kom gjerne med ønsker. Kontakt/sponsor/reklame/annet: Thetestsite@outlook.com

Follow on Bloglovin Ch1ll.no - Den beste topplisten Ch1ll.no - Den beste topplisten}

Kategorier

Arkiv

hits