Cosmica Face Nattkrem

 

Test av Cosmica Face Nattkrem

 

Navn: Cosmica Face Nattkrem

Mengde: 60ml

Pris: 129,-
Apotekene reklamerer med at de kun selger produkter av høy kvalitet og at de har store krav til dem. Derfor tenkte jeg at nattkrem til ansiktet fra apoteket ikke kan feile. Så feil kan man ta.

Kremen er uparfymert, så det er bra. Skal være for tøff og normal hud. Men den trekker veldig sent inn. Påfører du den på kvelden så ligger den fremdeles utenpå huden om morgenen. Jeg prøvde den noen kvelder, men den tettet porene mine så mye at jeg begynte å klø i ansiktet mitt om natten. Om morgenen var jeg rød i ansiktet og klødde fremdeles. Jeg har aldri slitt med uren hud, men da jeg brukte denne fikk jeg utbrudd både ved siden av tinningen og på haken. Kremen er billig, men likevel ikke verdt prisen, og du får lite produkter i flasken. Vanligvis gir jeg videre produkter som jeg ikke kommer til å bruke videre i tilfelle de passer andre, men denne går rett i søppelet.

 
 

Kort vurdering

Positivt: Uparfymert. Billig.

Negativt: Tetter porer og trekker ikke sjikkelig inn

 

Thetestsite anbefaler IKKE dette produktet

 

 


 

THETESTSITE

Stikkord:

2 kommentarer

Mihriban Kizilirmak

20.10.2013 kl.02:46

Jeg har generelt aldri likt cosmica produktene. MEN må si jeg liker måten du vurderer produktet på :)

thetestsite

20.10.2013 kl.21:03

Mihriban Kizilirmak: Hadde en ansiktskrubb derfra som var ganske ok, men ellers er ikke jeg heller en stor fan av det merjet. takk for det =)

Skriv en ny kommentar

thetestsite

thetestsite

22, Sandnes

Tester ut skjønnhetsprodukter, nettbutikker, velværeprodukter o.l.. Skriver kun min ærlige mening om produktene, og håper det skal gjøre det lettere for andre å velge det rette for dem. Kom gjerne med ønsker. Kontakt/sponsor/reklame/annet: Thetestsite@outlook.com

Follow on Bloglovin Ch1ll.no - Den beste topplisten Ch1ll.no - Den beste topplisten}

Kategorier

Arkiv

hits