Hairproducts

Annonser Blivakker.no

 

Hairproducts


 

Nå har jeg bestilt noen hårprodukter fra BLIVAKKER til samboeren min og meg. Har endelig fått han til å slutte å bruke Dax Wax. Den var helt grusom. Klistret seg til alt som var. Om jeg bruker hans pute ei natt så får jeg den jo nesten ikke av dagen etterpå. Så nå har jeg bestilt Renati Rock Hard. Den får være hard nok. Litt mildere mot hodebunnen og lettere å vaske ut. Vil fremdeles han skal bruke enda mildere produkter, men får nøye meg med dette en stund nå.


Kjøpt på BLIVAKKER 128,- brukte rabattkode 2013aff10Til meg selv bestillte jeg ny hårkur. Har tidligere hatt av samme merket, men for slitt og skadet hår. Nå har jeg for stripet og blondt hår.

 

 


 

Stikkord:

8 kommentarer

karenmarenmette

17.10.2013 kl.15:23

Ja, det der er viktig. Mamma er kjempe opptatt av det som frisør, får innimellom gode Cutrinprodukt av ho når eg er innom. Stoor forskjell på voks.. Ingen tvil..

Anastasia

17.10.2013 kl.15:59

Renati er veldig bra!! Ja jeg har faktisk prøvd samboeren min sin! Haha :D

Caroline Hnatow

17.10.2013 kl.19:05

Nyttige innlegg. Jeg digger testbloggere, iallefall om de ikke er oversponset, for da blir det som regel ikke så nyttig. Vi er vel alle på leting etter de perfekte produktene. Men når de skal sies, så føler jeg aldri at jeg finner dem. F.eks shampoo og balsam er noe som håret går lei av, så selv om du finner en som er perfekt, så er det sjeldet at jeg holder meg til denne serlig lenge. Testet nettopp ut en ny shampoo shu uemura. Er ganske dyr, men er positiv nå. Men keep up the good testing;)

thetestsite

17.10.2013 kl.19:16

Caroline Hnatow: skjønner hva du mener. Jeg skriver alltid om det er sponset. disse produktene har jeg kjøpt for egne penger. Jeg har blitt bedt om å skrive om produkter for sponsing, men har sagt nei da jeg har ment de ikke var gode nok. Skal jeg bli sponset så skal det være produkter jeg selv mener er bra, eller får skrive 100% ærlig om. bådepositivt og negativt. Om jeg ikke får skrive 100% ærlig forsvinner hele poenget med bloggen. takk for tilbakemelding =) shu uemura har jeg ikke hørt om, hvor har du kjøpt den?

thetestsite

17.10.2013 kl.19:17

karenmarenmette: Spør henne hvilken hun anbefaler til en mann som har veldig tykkt krøllete hår, som trenger en voks som han kan kontrollere det med? :P

Ann-Helèn Milli Asmyhr

18.10.2013 kl.01:07

liker bloggen din :)

karenmarenmette

18.10.2013 kl.12:04

Det skal eg :)

thetestsite

18.10.2013 kl.13:16

Ann: Takk =)

Skriv en ny kommentar

thetestsite

thetestsite

22, Sandnes

Tester ut skjønnhetsprodukter, nettbutikker, velværeprodukter o.l.. Skriver kun min ærlige mening om produktene, og håper det skal gjøre det lettere for andre å velge det rette for dem. Kom gjerne med ønsker. Kontakt/sponsor/reklame/annet: Thetestsite@outlook.com

Follow on Bloglovin Ch1ll.no - Den beste topplisten Ch1ll.no - Den beste topplisten}

Kategorier

Arkiv

hits